Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/verdensbedste.dk/tandlaegefrederiksberg/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263
Tandlægeskræk? Bare rolig - vi passer godt på dig
Ring på
iA

Tandlægeskræk? Bare rolig – vi passer godt på dig


Mange mennesker har en frygt for at komme til tandlægen. Har du tandlægeskræk, skal du vide, at du ikke er alene. Omkring hver tredje dansker lider af tandlægeskræk, og de fleste er ikke klar over, at de kan slippe fri fra frygten.

Hos Tandlægen på Frederiksberg har vi stor erfaring med at behandle patienter med tandlægeskræk, og vi vil gøre vores bedste for at give dig en tryg og behagelig oplevelse, når du er til tandlæge hos os.

Der er mange der ikke får passet sin tænder ordenligt, da de er bange for tandlæger. Det resulterer ofte i større tandproblemer som kræver en behandling, der er mere omfattende og dyrere end hvis man går regelmæssigt til tandlægen.

6 gode råd til dig med tandlægeskræk:

  • Fortæl din tandlæge hvad du er bange for, så kan de bedre hjælpe dig med din tandlægeangst.
  • Kom i god tid, så du ikke er stresset lige inden behandlingen.
  • Sørg for at du er veludhvilet. Det er bedst at få en tid om formiddagen, i stedet for efter en lang dag på arbejdet.
  • Bed om pauser, når du føler det er nødvendigt og fortæl din tandlæge, hvis det gør ondt eller du bliver bange.
  • Spørg, hvis der er noget du gerne vil vide eller er i tvivl om. Hvis du ikke kan snakke, så ræk hånden op.
  • Nogle mennesker slapper bedre af ved at høre musik. Du har derfor på vores klinik, mulighed for at høre musik under behandlingen.

Ved det første besøg er det vigtigt, at vi danner os et grundigt overblik. Dette vil foregå ved, at der udføres en grundundersøgelse hvor tænder, kæbeled, slimhinder og øvrige væv kigges grundigt efter. Alt gennemgås og forklares mundtligt og hvis det er nødvendigt tages røntgenoptagelser. Besøget afsluttes med en grundig tandrensning.

I tilfælde af at der er tilstande som kræver behandling, vil du blive forklaret, hvorfor det er nødvendigt at behandle disse og hvad der bør gøres fremover for at undgå en lignende situation. Du vil få udleveret et prisoverslag og vi vil efterfølgende stå klar til at besvare dine spørgsmål.

Hvis du har spørgsmål eller bare har lyst til at snakke med os om, hvordan vi sammen kan mindske din tandlægeskræk, er du velkommen til at kontakte os.