Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/verdensbedste.dk/tandlaegefrederiksberg/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263
Vil du have dit smukke smil igen? Få en tandblegning hos os
Ring på
iA

Tandblegning – få dit flotte, hvide smil tilbage


Vores tænder kan blive misfarvede af mange ting. Det er især drikkevarer som te, kaffe, rødvin og cola der sætter spor på tænderne, men misfarvninger kan også opstå, hvis en nerve i en tand er død.

Vi laver kun hjemme-tandblegning, da det er den tandblegning der er mindst skadelig for dine tænder.

Hjemmeblegning

Vi tager et aftryk af dine tænder, og laver en specialfremstillet skinne, der passer perfekt til dine tænder. Skinnen og blegemidlet får du med hjem, som du skal bruge hver dag i 2 uger – mindst 2 timer om dagen. For at sikre at alt er i orden, vil der være en ugentlig kontrol hos tandlægen.

Det er vigtigt, at man kun får lavet en tandblegning i samarbejdet med en tandlæge. Skinnen skal laves efter dine tænder, så blegemidlet kun rør dine tænder, da det kan være skadeligt for dit tandkød.

Har man fyldninger eller kroner på sine fortænder, skal man være opmærksom på, at de ikke vil tage imod blegningen. Man kan efterfølgende få dem udskiftet, så man opnår en ensartet farve.

De første par dage efter en tandblegning, kan nogle patienter opleve, at de får mere følsomme tænder end de plejer. Det er noget der forsvinder igen, i løbet af et par dage.

Hvor lang tid holder en tandblegning?

En tandblegning plejer at holder i 1-2 år. Alt efter hvor meget misfarvende mad og drikke en patient indtager. Hvis man gemmer skinnen, kan man bruge den igen, ved næste tandblegning.

Det er helt uden risiko at få foretaget en tandblegning hos din tandlæge. Det er en skånsom behandlingsproces, da vi her på klinikken udfører arbejdet med den præcision, der kræves. Det er din garanti for et flot resultat.

Du er velkommen til at kontakte os, for at høre mere om hvordan du kan få glæde af en tandblegning.