Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/verdensbedste.dk/tandlaegefrederiksberg/wp-content/plugins/gvs/gvs.php on line 24

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/verdensbedste.dk/tandlaegefrederiksberg/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 263
Forebyggende tandpleje- smutvejen til smukke og sunde tænder
Ring på
iA

Forebyggende tandpleje


Det er vigtigt at passe godt på sine tænder. Det er bedre at forebygge, frem for at behandle, da man ved at forbygge, ofte undgår at skulle igennem de store og dyrer behandlinger.

Hvad kan du selv gøre:

  • Børste dine tænder 2 gange om dagen.
  • Brug tandtråd flere gange om ugen

Man kan ikke nøjes med at børste sine tænder. Det er vigtigt at komme til de regelmæssige eftersyn og forebyggende behandlinger, hvor vi tjekker for hullerparadentose, visdomstænder og fjerner tandsten. Det er kun tandlæger der kan fjerne tandsten. Tandsten er en af årsagerne til at der kommer huller i tænderne.

Vi rådgiver dig om, hvilken tandpleje der er bedst for dine tænder. Blandt andet hvordan du børster dine tænder optimal, og hvordan du bruger tandtråd. Vi kan også rådgive dig om hvilken mad og drikkevarer, som påvirker dine tænder.

Hvis man går til de regelmæssige besøg hos tandlægen, kan man behandle i tide og undgå de stor behandlinger som ofte er dyrer og kræver længere behandling.